gemma@argamassa.eu
0034 607 599 807

Gemma Muñoz Soria

Socia fundadora d’ARGAMASSA. Arquitecte Tècnic per la Escola Politècnica Superior de Barcelona (EPSEB 2001) i Arquitecte per l’Escola d’Arquitectura del Vallès (ETSAV 2005); programa Erasmus a Karlsruhe Institut of Technology (KIT, 2004). Màster en Tecnologia de l’Arquitectura (ETSAB 2009).
Abans d’ARGAMASSA ha col·laborat amb diversos estudis d’edificació i estructures durant més de 18 anys realitzant projectes i càlculs estructurals tant d’obra nova com de rehabilitació.
Actualment desenvolupa tasques docents a la universitat com a coordinadora i professora del Màster MGIC Estructures de la Universitat la Salle Ramon Llull i professora del Màster de Restauració de Monuments d’Arquitectura per la Fundació Universitat Politècnica de Catalunya.
També col·labora en la formació professional amb el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de la Edificació (CAATEEB) i amb assessoraments en formació en diversos col·legis professionals d’arreu d’Espanya.

oriol@argamassa.eu
0034 637 419 599

Oriol París Viviana

Soci fundador d’ARGAMASSA. Arquitecte Tècnic per la Escola Politècnica Superior de Barcelona (EPSEB 2001) i Arquitecte per l’Escola d’Arquitectura del Vallès (ETSAV 2005); programa Erasmus a Ecole Nationale Superieure d’Architecture Paris-Malaquais (Paris, 2002). Màster en Arquitectura Energia i Medi Ambient (ETSAB 2009) i doctor amb la tesis ‘La clientalización de los sistemas industrializados de fachada‘ per la UPC al 2013.
Abans d’ARGAMASSA ha col•laborat amb diversos estudis d’Arquitectura i edificació durant més de 10 anys i dedicà més de 8 anys a la I+D+i tant en centres tecnològics com en empreses del sector on encara desenvolupa tasques d’assessorament.
Actualment desenvolupa tasques docents de grau a la universitat com a professor de Construcció, noves tecnologies i Sostenibilitat a la EPSEB (UPC) i a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).
També es professor dels programes de Màster de MGIC Estructures i MGIC Arquitectura Mediambiental i Urbanisme Sostenible per la Universitat la Salle Ramon Llull.


Col.laboradors:

 • Josep Albert Moreno
  Estudiant Arquitectura La Salle
 • Robert Bordonada Fillat
  EPSEB Arquitecte tècnic i Master Estructures La Salle
 • Clara Pirot Ribot
  EPSEB Arquitecte tècnic
 • Victor Sánchez
  EPSEB Arquitecte tècnic
 • Borja Solernou Fábregas
  EPSEB Arquitecte tècnic
 • Clara Vila Pérez
  EPSEB Arquitecte tècnic